Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Με νέα εμφάνιση και λειτουργίες το portal και το webradio του 902.gr

Από σήμερα, το 902.gr και το webradio 902.gr λειτουργούν στη νέα έκδοσή τους.
Αποτέλεσμα της συλλογικής, εθελοντικής δουλειάς μελών και φίλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, η νέα εμφάνιση, αλλά και οι νέες λειτουργίες που μπαίνουν σε εφαρμογή, ανοίγουν νέες δυνατότητες στην κάλυψη της ανάγκης ενημέρωσης της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων.
Με κύριο άξονα την άμεση και εύκολη πρόσβαση στην πληροφορία, η νέα έκδοση, πέραν των αισθητικών αλλαγών, περιλαμβάνει νέες ενότητες και σημεία προβολής, ενώ πλέον το webradio αποκτά τη δική του σελίδα.
Οι κατηγορίες ανασχεδιάστηκαν προκειμένου να γίνεται πιο
εύκολα η εύρεση και ομαδοποίηση των ειδήσεων, ενώ παράλληλα, από την πρώτη σελίδα, με ένα κλικ βλέπετε τα βίντεο, τη σελίδα του webradio και τις εκπομπές του, καθώς και το «Σαν Σήμερα», που πλέον γίνεται «στήλη» και αποκτά το δικό του μπλοκ στην πρώτη σελίδα του 902.gr.
Στην κορυφή βρίσκονται οι σύνδεσμοι για τις ιστοσελίδες του ΚΚΕ, της ΚΝΕ, του «Ριζοσπάστη», του «Οδηγητή» και του «90,4 Fm Θεσσαλονίκη». Επίσης στην κορυφή, από τη δεξιά πλευρά, μπορείτε να δείτε τον Καιρό, να οδηγηθείτε στο κανάλι του 902.gr στο Youtube κ.ά.
Πάνω από τη ροή ειδήσεων («Τώρα») υπάρχει η ένδειξη της αναζήτησης. Έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε σύνθετη αναζήτηση, με βάση όρους που περιέχει ή δεν περιέχει το δημοσίευμα, χρόνο δημοσίευσης, τύπο media που περιέχει, κατηγορία στην οποία ανήκει κ.λπ.
Με ανανεωμένη εμφάνιση, στην πρώτη σελίδα υπάρχει το slider και τα «Σημαντικά», ενώ δίπλα στις Σημαντικές ειδήσεις βρίσκουν την αναβαθμισμένη θέση τους και οι «Απόψεις/σχόλια».
Μπορείτε να περιηγηθείτε στις κατηγορίες και υποκατηγορίες του portal από το κεντρικό μενού, όπου αναφέρονται ονομαστικά, αλλά και στην ένδειξη «Περισσότερα», ενώ στην πρώτη σελίδα προβάλλονται επίσης οι σημαντικές ειδήσεις από τις κατηγορίες.
Στην πρώτη σελίδα προστίθενται τα «Θέματα» που αφορούν ομάδες θεμάτων της επικαιρότητας, αφιερώματα κ.λπ.
Για τυχόν τεχνικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν τον πρώτο καιρό της λειτουργίας της νέας έκδοσης του 902.gr, ζητούμε την κατανόησή σας και παρακαλούμε να μη διστάσετε να μας ενημερώσετε για να τα αντιμετωπίσουμε όσο πιο άμεσα μπορούμε. 


Το webradio 
 
Η ιστοσελίδα του webradio 902.gr δίνει πλέον τη δυνατότητα της παρουσίασης όλων των εκπομπών του και του αρχείου τους. Μπαίνοντας στη σελίδα ακούτε τη μετάδοση που έχει εκείνη τη στιγμή το webradio. Με ένα κλικ μπορείτε να δείτε το αρχείο της κάθε εκπομπής, το πρόγραμμα, αλλά και συνεντεύξεις που έχουν δοθεί στο πλαίσιο εκπομπών του webradio.
Έχετε εύκολη και άμεση πρόσβαση στις εκπομπές και στο αρχείο τους και έτσι μπορείτε να ακούσετε οποιαδήποτε εκπομπή, οποτεδήποτε και οπουδήποτε και αν είστε.


Από το κινητό
 
Αν μπείτε στο 902.gr από το κινητό σας, θα βρεθείτε στην προσαρμοσμένη σ' αυτές τις συσκευές εμφάνιση, που προβάλλει άμεσα τη ροή των ειδήσεων, δίνοντας τη δυνατότητα περιήγησης στις κατηγορίες.
Επικοινωνία
Μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε μαζί μας, από τα στοιχεία επικοινωνίας που παρατίθενται στο κάτω μέρος του 902.gr είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας, επιλέγοντας -αν θέλετε- συγκεκριμένο τομέα στον οποίο θέλετε να απευθυνθείτε.
...Συνεχίζουμε! «Για να ξέρεις την αλήθεια κάθε στιγμή»!
Το portal και το webradio 902.gr, από την πρώτη στιγμή λειτουργίας τους, στηρίζονται στην εθελοντική προσφορά μελών και στελεχών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, φίλων του Κόμματος, τόσο για την ίδια τη λειτουργία τους, όσο και για τον εμπλουτισμό του περιεχομένου τους. Ευχόμαστε η νέα έκδοση του 902.gr να αποτελέσει το έναυσμα ώστε να πληθύνουν οι εθελοντές ανταποκριτές που μας τροφοδοτούν με ρεπορτάζ - φωτογραφίες - βίντεο, να πολλαπλασιαστούν τα ζωντανά ρεπορτάζ από εκεί που ζουν, εργάζονται, σπουδάζουν, αγωνίζονται οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα, η νεολαία.
Εμείς, από την πλευρά μας, αταλάντευτα στην ίδια ρότα, συνεχίζουμε να δουλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις και με γνήσια τη διάθεση να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και αποτελεσματικότεροι, ώστε να φτάνει ατόφια και να διαδίδεται πλατιά η φωνή του ΚΚΕ στο διαδίκτυο.