Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Εργάτες - αγρότες μαζί έστειλαν μήνυμα κλιμάκωσης τον αγώνα (ΦΩΤΟ)


Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη 1 μ.μ. το συλλαλητήριο εργαζομένων και αγροτιάς που διοργάνωσαν στο Σύνταγμα συνδικάτα, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ και Λαϊκές Επιτροπές, που συναντήθηκαν με την αγροτιά που για δεύτερη μέρα διαδήλωνε στο Σύνταγμα στο πλαίσιο της πανελλαδικής παναγροτικής κινητοποίησης που αποφάσισαν δεκάδες
μπλόκα της Πανελλαδικής Επιτροπής.
(Πατήστε πάνω στο μπάνερ «Διαδηλώνουν στην Αθήνα για την επιβίωσή τους», στην κορυφή της σελίδας, για να δείτε όλο το χρονικό της μεγάλης πανελλαδικής κινητοποίησης ή πατήστε ΕΔΩ)
Χιλιάδες εργαζόμενοι συναντήθηκαν με τους αγρότες από τα μπλόκα (δείτε εδώ βίντεο)  και έστειλαν δυνατό μήνυμα κλιμάκωσης και κοινού αγώνα εργατών και αγροτών ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική και τον αντιασφαλιστικό όλεθρο που σχεδιάζει η κυβέρνηση. 
Στο συλλαλητήριο μίλησαν ο Βαγγέλης Μπούτας μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, ο Βασίλης Σταμούλης πρόεδρος της ΟΕΚΙΔΕ, ενώ χαιρετισμούς έκαναν εκπρόσωποι δεκάδων συνδικάτων, φορέων, Αγροτικών Συλλόγων και μπλόκων. 
Οι αγρότες δίνουν εκ νέου ραντεβού στα μπλόκα τους για να εκτιμήσουν την πανελλαδική κινητοποίηση και να συζητήσουν για την κλιμάκωση του αγώνα τους, απορρίπτοντας το διάλογο - απάτη της κυβέρνησης.
Την κλιμάκωση των αγώνων τους προετοιμάζουν και τα εργατικά συνδικάτα, με ένταση των πρωτοβουλιών τους μπροστά και στην προετοιμασία 48ωρης απεργίας αν η κυβέρνηση φέρει το νόμο στη Βουλή.