Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ:Καλεί τους εργαζόμενους της «Ηλεκτρονικής» να έρθουν σε επαφή με το κλαδικό τους σωματείο

Κάλεσμα στους εργαζόμενους της «Ηλεκτρονικής» να έρθουν σε επαφή με το κλαδικό τους σωματείο και να γίνουν μέλη του απευθύνει το σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αγρινίου, ώστε να οργανωθεί από κοινού η πάλη απέναντι στα σχέδια της εργοδοσίας.
Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο επισημαίνει:
«Όλα τα προηγούμενα χρόνια η "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ" προκειμένου να εξασφαλίσει τα συμφέροντά της, τη
κερδοφορία της προχώρησε σε μειώσεις μισθών, σε απολύσεις. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να ζητήσει από τους εργαζόμενους να βάλουν πλάτη προσφέροντας το μισθό ενός μήνα για συμβάλλουν με αυτόν τον τρόπο στην ανάπτυξη της εταιρείας!
Η τακτική που ακολουθεί η εργοδοσία της "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ" δεν είναι κάτι καινούργιο, το σωματείο έχει πείρα και εμπειρία από αντίστοιχες περιπτώσεις. Οι εργαζόμενοι στον "ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟ" είναι ακόμα στο αέρα διεκδικώντας δεδουλευμένα και αποζημιώσεις, οι εργαζόμενοι στα "SPRIDER" βρέθηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη άνεργοι χωρίς αποζημιώσεις, χωρίς το δικαίωμα εγγραφής ούτε στο Ταμείο Ανεργίας και άλλα πολλά παραδείγματα που μαρτυρούν την εργοδοτική αυθαιρεσία».
 
ΣΧΕΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ»
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας (VIDEO - ΦΩΤΟ) 14/04/2016 16:58