Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Τον χτυπημένο μετανάστη επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΚΚΕ

Στο πλευρό του μετανάστη εργάτη που δέχθηκε την άγρια δολοφονική επίθεση από τους Χρυσαυγίτες στον Ασπρόπυργο, επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γιώργο Τούσσα, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.
Ο Ασφάκ Μαχμούντ, εργάτης γης από το Πακιστάνπου μαζί με το συνάδελφο και συμπατριώτη του έπεσαν θύματα επίθεσης με σιδηρογροθιές από τους φασίστες εγκληματίες, παραμένει νοσηλευόμενος στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Συζητώντας με την αντιπροσωπία του Κόμματος σημείωσε
ότι οι Χρυσαυγίτες που του επιτέθηκαν δεν του είναι άγνωστοι, καθώς μένει πολλά χρόνια στην περιοχή. Επίσης, ότι είχε αντιληφθεί ότι εδώ και καιρό σχεδίαζαν τη δολοφονική τους επίθεση, με συχνή παρακολούθηση.
Ο Γ. Τούσσας εξέφρασε τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του Κόμματος τόσο στον ίδιο, όσο και σε όλους τους μετανάστες και πρόσφυγες εργάτες, που ξεριζωμένοι από τις πατρίδες τους πέφτουν θύματα άγριας εκμετάλλευσης στους χώρους δουλειάς, αλλά και θύματα ρατσιστικών επιθέσεων από τις φασιστικές συμμορίες.
Η ΤΟ Θριασίου - Μεγαρίδας και οι Κλαδικές ΚΟ της περιοχής του ΚΚΕ καλούν σε συγκέντρωση καταδίκης των ρατσιστικών - φασιστικών δολοφονικών επιθέσεων την Παρασκευή 13 Οκτώβρη στις 6 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου Ασπροπύργου.