Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Με δυναμικό παρών τιμήθηκε η Πρωτομαγιά στην Πάρο

Με δυναμικό «παρών» τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, τιμήθηκε η Εργατική Πρωτομαγιά στην Πάρο, με συμβολική συγκέντρωση έξω από το Κέντρο Υγείας του νησιού. Στην πρόταση  της Επιτροπής συνταξιούχων Πάρου Αντιπάρου ανταποκρίθηκαν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών
Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πάρου – Αντιπάρου «Π. Καλλιέρος», η ΕΛΜΕ Πάρου – Αντιπάρου και το σωματείο εργαζομένων στην ΔΕΥΑΠ .Την εκδήλωση τίμησαν επίσης   με την παρουσία τους αντιπροσωπείες της ΚΟΒ του ΚΚΕ και  της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου. 

     Κεντρικό σύνθημα στην εκδήλωση ήταν «Πληρώσαμε πολλά δεν θα πληρώσουμε ξανά». Από εκπρόσωπο  των συνταξιούχων έγινε σύντομη  αναφορά για την σημασία της ημέρας  της  Πρωτομαγιάς και τη σημερινή επικαιρότητα της. Χαρακτηριστικά είπε: «…μπορούμε  όλοι μαζί , εργαζόμενοι, νεολαία, αυτοαπασχολούμενοι, αγροτιά, συνολικά τα λαϊκά στρώματα, να   υψώνουμε και εμείς τη φωνή  μας, να μη το βάλουμε κάτω, να μην  αποδεχτούμε η πανδημία  να γίνει μοχλός επιδείνωσης της θέσης μας, να μας στερήσουν κατακτήσεις και δικαιώματα».                                                                   
Πάρος 1-5-2020