Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ


 Ανείπωτη θλίψη γι’ αυτούς που έχασαν τη ζωή τους και δεν ήταν «η κακιά η ώρα» . Απερίγραπτη οργή για όλους αυτούς που με την πολιτική τους εδώ και χρόνια, «έστρωσαν» το δρόμο ενός προδιαγεγραμμένου εγκλήματος.

Όσο κυβέρνησαν μόνοι τους ή και παρέα, απαξίωναν τη

δημόσια περιουσία με κάθε τρόπο, την τεμάχιζαν σε προβληματικά κομμάτια φορτώνοντας τα χρέη της πολιτικής τους στον ελληνικό λαό και ξεπουλώντας τα κερδοφόρα τμήματα στους επιχειρηματικούς ομίλους. Εφάρμοζαν με κάθε τρόπο το «ευαγγέλιο» της ευρωπαϊκής πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων μετατρέποντας υπηρεσίες, κοινωνικά αγαθά και ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής, σε πηγές κερδοφορίας του κεφαλαίου στις πλάτες των λαϊκών στρωμάτων.

Όταν σήμερα, όλοι που κυβέρνησαν το τόπο διαχρονικά, έντρομοι προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από τις ευθύνες τους και «πετάνε το μπαλάκι» ο ένας στον άλλο, ο λαός μας μπορεί να ελπίζει στο δικό του ξεσηκωμό, στο δικό του αγώνα, στις δικές του διεκδικήσεις για τη δική του τη ζωή. Ας πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας, γιατί μόνο εμείς μπορούμε να σώσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό.

Καλούμε τις παριανές και τους παριανούς να δώσουν δυναμικό παρόν την Τετάρτη 8 Μάρτη στις 12.00 στη συγκέντρωση της πλατείας Μ. Μαυρογένους .

Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί, όλων των νεκρών να γίνουμε φωνή.

Πάρος 7-3-23