Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου: Για τις ανάγκες των πολλών κι όχι για τα συμφέροντα των λίγων

 


Μετά  την κατάρτιση και κατάθεση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου, σήμερα ανακοινώνουμε τους υποψηφίους μας!
Ξεκινάμε λοιπόν και τυπικά τον προεκλογικό μας αγώνα. Με προίκα τις θέσεις και τις προτάσεις μας, με όπλο τις αξίες  και τη συνέπεια μας συγκροτήσαμε ένα ψηφοδέλτιο αγωνιστικό και ελπιδοφόρο, πάντα με επίκεντρο τις ανάγκες του Παριανού λαού.

              Το ψηφοδέλτιο μας απαρτίζεται από ανθρώπους γνωστούς για την προσφορά και τη δράση τους στην Παριανή κοινωνία. Είμαστε άνθρωποι  της εργασίας, υπάλληλοι,  αυτοαπασχολούμενοι, επιστήμονες. Είμαστε άνθρωποι αποφασισμένοι να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε λύσεις για τα προβλήματα των Παριανών. Οραματιζόμαστε και σχεδιάζουμε τη διαμόρφωση μιας καθημερινότητας στην Πάρο που θα συγκεράζει την ικανοποίηση των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών των κατοίκων και των επισκεπτών της με με την προστασία και το σεβασμό του περιβάλλοντος, την πολιτιστική κληρονομιά του νησιού μας.

               Όλοι και όλες που συμμετέχουμε στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, παλιοί και νέοι υποψήφιοι, δεν ανεχόμαστε τη λογική του «πάμε και όπου βγει», γιατί τα απάνθρωπα αποτελέσματα της, τα βιώνουμε καθημερινά: στην Υγεία, την Παιδεία, τις Υποδομές, την Πολιτική Προστασία, τον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό κλπ. Στον αντίποδα, μας ενώνει η πεποίθηση ότι μπορούμε «να πάμε αλλιώς». Γιατί γνωρίζουμε σε βάθος τις ανάγκες και τις δυνατότητες που έχει ο τόπος μας. Γιατί ξέρουμε πως η Πάρος έχει αξιόλογο εργατικό και επιστημονικό προσωπικό το οποίο η Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου ως Δημοτική Αρχή θα αξιοποιήσει με εμπιστοσύνη στις ικανότητες του και σεβασμό στις ανάγκες του.

              Όλοι εμείς που αποφασίσαμε να είμαστε υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, με επικεφαλής έναν έμπειρο και δοκιμασμένο αγωνιστή που γνωρίζει πραγματικά τα προβλήματα του τόπου, τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Ροκονίδα. Με ένα πρόγραμμα που στο επίκεντρο του έχει τον άνθρωπο που ζει, εργάζεται και επιλέγει το νησί μας για την ξεκούραση του. Επιδίωξη μας είναι να ξετυλιχτεί μια πλούσια πολιτική αντιπαράθεση με άξονα την ολοκληρωμένη ενημέρωση των ψηφοφόρων στην Πάρο, με τρόπο ουσιαστικό και κριτήριο την ίδια τη ζωή μας.

      Απευθυνόμαστε με αισιοδοξία, γνώση και αγωνιστικό πνεύμα στην Παριανή κοινωνία:

Σας καλούμε να στηρίξετε το όραμα μας για την Πάρο ψηφίζοντας το ψηφοδέλτιο μας. Να εμπιστευτείτε τη πείρα μας και την πολιτική μας θέληση, τη σταθερή προσήλωση εδώ και χρόνια στις ανάγκες του Παριανού λαού, με διεκδίκηση, θέσεις και σχέδιο για το νησί.  

Τώρα είναι η ώρα να εκλέξουμε τη Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου στη διοίκηση του Δήμου με Δήμαρχο τον Κώστα Ροκονίδα! Πάμε μπροστά με Δημοτική Αρχή για τις ανάγκες  των πολλών !