Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Συγκλονιστική και πρωτόγνωρη η συμμετοχή την τρίτη μέρα

Συγκλονιστική και πρωτόγνωρη, από τις μεγαλύτερες των τελευταίων χρόνων, είναι η συμμετοχή χιλιάδων λαού και νεολαίας την τρίτη μέρα των εκδηλώσεων του 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή».
Η μαζική συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων κόσμου στις εκδηλώσεις του 43ου Φεστιβάλ στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας και αγωνιστικής ανάτασης, συσπείρωσης με το ΚΚΕ. Η συγκλονιστική πολιτική συγκέντρωση στην Κεντρική Σκηνή του Φεστιβάλ, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, έστειλε μαχητικό μήνυμα στο λαό να ορθώσει
το ανάστημά του, να μη συμβιβαστεί με την εκμετάλλευση, να συμπορευτεί με το ΚΚΕ, για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος και τη συγκρότηση της Κοινωνικής Συμμαχίας, στην πάλη για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, για την εργατική εξουσία, το σοσιαλισμό.
Το φετινό Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια από τη Μεγάλη Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση, κάτι που αντανακλάται σε όλους τους χώρους, σε όλες τις εκδηλώσεις και τις συζητήσεις, στέλνοντας στη νεολαία μήνυμα να μάθει την αλήθεια για την Οκτωβριανή Επανάσταση, για το σοσιαλισμό που οικοδομήθηκε τον 20ό αιώνα. Γιατί «το μέλλον δε θα ρθει από μονάχο του, αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς».

Περισσότερα ΕΔΩ